Rüyada anneni tabutta görmek

Rüyada anneni tabutta görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneni tabutta gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada annemin tabutunu görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret eder.

Rüyada annenin tabutunu görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemi tabutta görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi tabuta koymak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi tabutta görmek sıkıntılarının daha da artacağına, büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin tabutunu taşımak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments