Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Rüyada anneyi tabutta görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına yorulur.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine yorulur.

Rüyada annesini tabutta görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada annemin tabutunu görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi tabuta koymak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin tabutunu görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneni tabutta görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments