Rüyada annenin tabutunu görmek

Rüyada annenin tabutunu görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada annenin tabutunu gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Rüyada annenin tabutunu görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş annenin tabutunu görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek rakiplerine yenileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına rivayet eder.

Rüyada annemin tabutunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Rüyada anneyi tabuta koymak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin tabutunu görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi tabutta görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yusuf

Merhaba ben annemin tabutunu taşimak için hickira hickira aglayarak tabutun arkasında koşyorum ve zor yetıştorum . Bız ıkı kardeşiz ama dıger kardeşimi tabutu taşirken arıyorum ama hiç gömüyorum