Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek eğitimlerinin iyi olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek sorunlarını çözeceğine, kötü haberler alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments