Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, galibiyet kazanacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek eğlenceli günler geçireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek zorlukların artacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin mesaj atmasını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments