Rüyada telefonuna mesaj gelmek

Rüyada telefonuna mesaj gelmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, birçok iş teklifi alınacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek kazancını arttıracağına, gönül kapılarını açacağına yorulur.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada birinden mesaj geldiğini görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işarettir.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments