Rüyada eski sevgili ve annesini görmek

Rüyada eski sevgili ve annesini görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yetim sevindireceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili ve annesini gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerin iptali sizi rahatlatabilir.

Rüyada eski sevgilinin annesi görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini ve annesini görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili annesini görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin annesini görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili ve annesini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments