Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız umut vaat ediyor.

Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin anne ve babasını görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, borçların sonlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada anne baba sevgili görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin anne babasını görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şenay

Rüyamda eski sevgilimin anne babasını görüyordum toplu bı ortamda onlar hoşgeldiniz diyordum sariliyorduk annesi sarılıyordu gülüyordu babası biraz kirgin idi bana karşı eskisi gibi gülmüyor biraz hüzünlu gibi duruyordu