Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek

Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevdiği kişiyi gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevdiğin kişiyi görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, nimetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments