Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığımız kişiyi görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle kavga etmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments