Rüyada eski kocayla öpüşmek

Rüyada eski kocayla öpüşmek kişinin can derdine düşeceğine, geleceğine bakacağına, çok güzel günler geçirileceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski kocayla öpüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada eski kocasını öpmek insanlara yardım edeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına delalet eder.

Rüyada eski kocasının evlendiğini görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine delalet eder.

Rüyada eski kocasıyla kavga etmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada eski kocayla evlenmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kocasının eski karısını görmek onu dinleyeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada eski kocanın elini tutmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski kocayı görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments