Rüyada kocasının eski karısını görmek

Rüyada kocasının eski karısını görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kocasının eski karısını gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız.

Rüyada eski kocanın karısını görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının eski karısını görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalettir.

Rüyada kocanın karısını görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısını aldatan koca görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işaret eder.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments