Rüyada eski kocayı görmek

Rüyada eski kocayı görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına rivayet eder.

Rüyada eski kocayı gördüyseniz:

  • Zaman akışı farklı olsa da bir şekilde istedikleriniz gerçek olabilir.

Rüyada eski kocayla konuşmak verilen emeklerin heba olacağına, zararın gittikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada eski kocasının evlendiğini görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret eder.

Rüyada ölen eski kocayı görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski kocasını öpmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işarettir.

Rüyada eski kocaya yalvarmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın eski eşini görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski koca görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kocayı görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments