Rüyada annesinin kesildiğini görmek

Rüyada annesinin kesildiğini görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, ayrılanların birleşeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Rüyada annesinin saçının kesildiğini görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına yorulur.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek masrafların altında kalacağına, hidayete erip huzuru bulacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin kesildiğini görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına alamet eder.

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından kesilmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ayaklarının kesildiğini görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada nefesi kesilmek şifa ve moral bulacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments