Rüyada biri tarafından kesilmek

Rüyada biri tarafından kesilmek her zaman çok başarılı olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından kesilmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki yükleri çevrenize dağıtmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalettir.

Rüyada biri tarafından kesilmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada saçının biri tarafından kesildiğini görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesilmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından kesildiğini görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Rüyada kıyafetinin kesildiğini görmek konforundan da ödün vereceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada kaşın kesildiğini görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments