Rüyada eşiyle tartışmak

Rüyada eşiyle tartışmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada eşiyle tartışmak eline büyük paralar geçeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle tartışmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşle tartışmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Rüyada eşiyle telefonda tartışmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak uzaktan haberler işiteceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sevmediği biriyle tartışmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine alamet eder.

Rüyada misafirle tartışmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak zengin olunacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments