Rüyada eski eşinin annesini görmek

Rüyada eski eşinin annesini görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, ev sahibi olunacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinin annesini gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada eski eşinin annesini görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kafasının sakinleşeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin anne babasını görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin annesini görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşle kavga etmek parasının ve canın güvende olacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada eski eşten para almak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada eski eşini başka biriyle görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına işarettir.

Rüyada eşinizin eski eşini görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşin parmağında yüzük görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments