Rüyada eşinizin eski eşini görmek

Rüyada eşinizin eski eşini görmek amacına ulaşmayı başaracağına, sorunların günden güne artacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinizin eski eşini gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Rüyada eski eşinin barışmak istediğini görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına işarettir.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek tüm dileklerin tutacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet eder.

Rüyada eski eşin ağladığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Rüyada eski eşle arabaya binmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşe bağırmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski eşi ve ailesini görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşiyle konuşmak haram mal yiyip içeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments