Rüyada eski eşle kavga etmek

Rüyada eski eşle kavga etmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kısmetinin de açılacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşle kavga etmek gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüyada eski eşiyle kavga etmek kolaylığa kavuşacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine inanılır.

Rüyada eski eşle kavga etmek çok sağlıklı olunacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işarettir.

Rüyada eşiyle kavga etmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş eşiyle kavga etmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin ailesiyle kavga etmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına inanılır.

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek borçların hafifleyeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş eşle kavga etmek canla başla çalışacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments