Rüyada eski eşten para almak

Rüyada eski eşten para almak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, bunun farkına varacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşten para almak gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada eski eşine para vermek yüzünün kızaracağına, her konuda gelişme gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinin para verdiğini görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşten para almak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşe para vermek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada eski eşle tartışmak çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşin babasını görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşle evlendiğini görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret eder.

Rüyada eski eşle görüşmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments