Rüyada divan almak

Rüyada divan almak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada divan almak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Rüyada divana uzanmak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada divanda yatmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski divan görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada divan almak uzun bir seyahate çıkılacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir divan görmek özel hayatının renkleneceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Rüyada tahta divan görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Rüyada divan görmek beğenilen işlere imza atacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada divana oturmak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments