Rüyada eski arkadaşı hamile görmek

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşını hamile görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, de rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments