Rüyada eşinin küs olduğunu görmek

Rüyada eşinin küs olduğunu görmek iyi bir patron olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, makamının tehlikeye gireceğine yorulur.

Rüyada eşinin küs olduğunu gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Rüyada eşini küs görmek beklentilerine ulaşacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle küs olmak rızkının kesilmeyeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olan eşle barışmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun eşini görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada küs eşini görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet eder.

Rüyada eşinin küs olduğunu görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğu eşini görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle küs olduğunu görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma damir

Eşimle şuan kırgınm rüyada eşim benden kacıydı