Rüyada küs olduğu eşini görmek

Rüyada küs olduğu eşini görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kız çocuğunun olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğu eşini gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız zorluklar getirebilir.

Rüyada küs olan eşle barışmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine işarettir.

Rüyada eşiyle küs olmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu eşini görmek içinin rahat edeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs eşini görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada eşiyle küs olduğunu görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin küs olduğunu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun eşini görmek yeni bir makama sahip olunacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine inanılır.

Rüyada eşini küs görmek kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments