Rüyada eşini küs görmek

Rüyada eşini küs görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşini küs gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Rüyada küs eşini görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olan eşle barışmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada eşiyle küs olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Rüyada eşiyle küs olmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin küs olduğunu görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada eşini küs görmek ticaretin büyüyeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu eşini görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun eşini görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments