Rüyada küs olduğun eşini görmek

Rüyada küs olduğun eşini görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, isteklerine kavuşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun eşini gördüyseniz:

  • İlginç projeler tasarlamayı hayal edebilirsiniz.

Rüyada eşiyle küs olduğunu görmek konforunun yerinde olacağına, her daim allah yolunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olan eşle barışmak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada küs eşini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu eşini görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini küs görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, geri plana düşeceğine yorulur.

Rüyada eşiyle küs olmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin küs olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun eşini görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sultan

rüyamda önce görümcemin beni telefonda çaldırdığını gördüm. küs olduğum eşime bir şey olmuş zannettim ve kaşarak bir eve gittim. rüyamda bir evin kapısını çalıyordum. eşimin sevmediğim teyzesi açtı içerde görümcem de vardı bunlar beni normalde sevmezler. eşimi sordum. teyzesi dur kızım çağırayım dedi. eşim dişlerini fırçalıyordu ve beni görünce gülümsedi. ne oldu dedi hani gelmicektin dedi. ben de baktım eşim çok iyi merak etme boşanıcaz neyin var neyin yoksa hepsini alacağım dedim. anlamı nedir

Yunus emre

Rüyamda şuanda boşanma davamız devam eden eşimin şuanda hamile kayınvalidemin evinde mutfakta biseyler derken duydum içeri girdim ağladım hatalarım var affet diye oda bana bakarak ağladı rüyamın anlamı nedir??

Ayşe

Rüyamda şu an uzak ve dargın olduğum, hatta boşanma davası açmayı düşündüğümüz eşim ile daha yakın olduğumu gördüm. Hayırlara çıksın inşallah. Yorumlarsanız sevinirim

Umut

Rüyamda boşanma davası açtığım eşimi annesini babasını gördüm sanki kaynanam gildeydik barışmışız sanki ama net küs eşime ve ailesine hala dargın gibiydim kaynam yemek pişiyordu tencereyi karıştırıyor kaşığı ver ben yaparım diyorum hayr olsun inşallah

Umut

İnşallah bu mübarek Berat kandili gecesinin hürmetine Allaha sığındım çok teşekkürler Allah razı olsun