Rüyada eşinin kıçını görmek

Rüyada eşinin kıçını görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, nice noksanlık içinde olduğuna işaret eder.

Rüyada eşinin kıçını gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada eşinin kıçını görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına yorulur.

Rüyada kıçını öpmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıçını silmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun kıçını görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıçını göstermek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada kendi kıçını temizlemek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, işindeki verimin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının kıçını görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kıçını açmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments