Rüyada kıçını göstermek

Rüyada kıçını göstermek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, huzurlu hissedileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada kıçını göstermek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Rüyada kıçını göstermek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına inanılır.

Rüyada insanın kendi kıçını görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kadın kıçı görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kıçını görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının kıçını görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıçından vurulmak çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalettir.

Rüyada kıçını yıkadığını görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments