Rüyada kıçını öpmek

Rüyada kıçını öpmek her attığı adımı paraya çevireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıçını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etme alanında ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada kıçını öpmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada kıçta kıl görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulur.

Rüyada insanın kendi kıçını görmek rahata ereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın kıçı görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, malında azalmaya rivayet eder.

Rüyada kocanın kıçını görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına rivayet eder.

Rüyada kıçını boklu görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kıçını görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments