Rüyada eşinin çirkinleştiğini görmek

Rüyada eşinin çirkinleştiğini görmek kesesinin dolacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Rüyada eşinin çirkinleştiğini görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini çirkin görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin görünmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet eder.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Rüyada kadını çirkin görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına inanılır.

Rüyada çirkin damat görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments