Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada çirkin yaratık görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek yeni bir makama sahip olunacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada çirkin adamla evlenmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin at görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalettir.

Rüyada çirkin kedi görmek hayır vereceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments