Rüyada eşini çirkin görmek

Rüyada eşini çirkin görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işarettir.

Rüyada eşini çirkin gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar verebilir yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada eşinin çirkinleştiğini görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini çirkin görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada çirkin biriyle nişanlanmak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin görünmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada dişlerini çirkin görmek iyi konumlara geleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini çirkin görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkin görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin yaratık görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments