Rüyada eşinin boğulduğunu görmek

Rüyada eşinin boğulduğunu görmek maddi imkânlarının artacağına, statü atlayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Rüyada eşi tarafından boğulmak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet eder.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin boğulduğunu görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin bokunu görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada eşini boğulurken görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada eşinin suda boğulmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments