Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, herkesin önünde olacağına yorulur.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin boğulduğunu görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına delalet eder.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işarettir.

Rüyada eşinin suda boğulmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini boğulurken görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin bokunu görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments