Rüyada eşinin bokunu görmek

Rüyada eşinin bokunu görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, karın artacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin bokunu gördüyseniz:

  • Planlarınızdan hiç kimseye bahsetmeyin, çok yakında konu hakkındaki duygularınız değişebilir.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada eşi tarafından boğulmak büyük sorunlar yaşayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada eşinin bokunu görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada eşinin boğulduğunu görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada eşini boğulurken görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize rivayet eder.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin suda boğulmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments