Rüyada eşini boğulurken görmek

Rüyada eşini boğulurken görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşini boğulurken gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin suda boğulmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin boğulduğunu görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işarettir.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından boğulmak güç alacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet eder.

Rüyada eşinin bokunu görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments