Rüyada eşinin başkasıyla görmek

Rüyada eşinin başkasıyla görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başkasıyla gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Rüyada eşinin kaçırıldığını görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini dövdüğünü görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eşini özlemek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada eşine bağırmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada eşini yanında görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine yorulur.

Rüyada eşine yüzük almak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalet eder.

Rüyada eşten ayrıldığını görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments