Rüyada eşini özlemek

Rüyada eşini özlemek küslerin ve dargınların barışacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sözünde duracağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşini özlemek gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada eşini özlemek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine inanılır.

Rüyada özlediğimiz birini görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada özlediğin birine sarılmak her zaman haklının yanında olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini özlemek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada özlediğine sarılmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işarettir.

Rüyada özlediğini görmek herkesi doğru yola çağıracağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini özlemek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalettir.

Rüyada ölü birini özlemek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments