Rüyada eşten ayrıldığını görmek

Rüyada eşten ayrıldığını görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, yeni işlerin geleceğine, kişinin şifa bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada eşten ayrıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Rüyada eşten ayrıldığını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşiyle kavga edip ayrılmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığın eşini görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı eşiyle barıştığını görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığın eşiyle barışmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada eşten ayrılmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına inanılır.

Rüyada eşlerin ayrıldığını görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kötü sözler duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşini görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments