Rüyada eşinin kaçırıldığını görmek

Rüyada eşinin kaçırıldığını görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kara kara düşüneceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, işlerinin yaver gideceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, saygın biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Yeni bir plan, verilecek bağlayıcı sözler veya orak çıkarlar bağlamında bir iş birliği hayatınızda ufak farklar yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada eşinin kaçtığını görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin kaçırıldığını görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin başkasıyla kaçtığını görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından kaçırılmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanlardan kaçtığını görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada okul servisi kaçırmak ömrün uzun olmasına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayaletten kaçtığını görmek kısmetinizin açılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavı kaçırmak görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments