Rüyada başı kesilmek

Rüyada başı kesilmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, bilgiyle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı kesilmek gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başının kesileceğini görmek yüklü miktarda para kazanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada başı kesilmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının başının kesildiğini görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada birinin başının kesildiğini görmek hak yiyeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başının kesildiğini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments