Rüyada sevgilisini özlemek

Rüyada sevgilisini özlemek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, şansın yaver gideceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini özlemek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi özlemek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili özlemek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini özlemek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada özlediğin insanı görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada özledin birini görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments