Rüyada özlediğin birine sarılmak

Rüyada özlediğin birine sarılmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, bebek sahibi olunacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada özlediğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Tamamlamak veya geliştirmek istediğiniz konular, anlaşmalar veya diyaloglar varsa karşı tarafı daha iyi tanımaya veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada özlediği birine sarılmak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada özlediğin birine sarılmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada özlediğine sarılmak keyfinin ve neşesinin artacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalettir.

Rüyada özlediği için ağlamak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada geçmişi özlemek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı özlemek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments