Rüyada özlediğini görmek

Rüyada özlediğini görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kendisini keşfedeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlediğini gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada birine özlediğini söylemek işlerin bozulacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işarettir.

Rüyada babayı özlemek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine tabir olunur.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına tabir olunur.

Rüyada çok özlediği birini görmek borcunun da hafifleyeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babayı özlemek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini özlediğini görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi özlemek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments