Rüyada eşini başka biriyle görmek

Rüyada eşini başka biriyle görmek hayatını ailesine adayacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, geçiminin güçleşeceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka biriyle gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Rüyada eşinin başka biriyle görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada eşini başka bir bayanla görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek fakir çocukları giydireceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments