Rüyada eşini başka bir bayanla görmek

Rüyada eşini başka bir bayanla görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka bir bayanla gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Rüyada eşini başka bir bayanla görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalettir.

Rüyada eşini başka bayanla görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşi başka kadınla görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına inanılır.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bolluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments