Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu görmek ortamın bir hayli gerileceğine, her zaman kötülük için çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek ruhsal korkularından da arınacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka kızla görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka bir bayanla görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments