Rüyada erkek tavşan görmek

Rüyada erkek tavşan görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, ardından bu kişiye açılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek tavşan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Rüyada erkek tavşan görmek şansının açık olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine tabir olunur.

Rüyada tüysüz tavşan görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada tavşan diş görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek çok başarılı işlere adım atacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş tavşan görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada tavşan ve fare görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine inanılır.

Rüyada güzel tavşan görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan tavşan görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, iftiraya uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments