Rüyada erkek çocuğunu kurtarmak

Rüyada erkek çocuğunu kurtarmak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu kurtarmak gördüyseniz:

  • İş, eğitim, seyahat veya aşk hayatı başlıklarında ele alınabilecek konularda ilerleme kaydetmek daha kolay olabilir.

Rüyada erkek çocuğunu kurtarmak pek az kazanç getireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğu kurtarmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak sorunları başarıyla çözmeye, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments