Rüyada erkek çocuğu kurtarmak

Rüyada erkek çocuğu kurtarmak şeref ve rütbeye, sevilen birinin geleceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak zor durumda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu kurtarmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak işlerinin bu sayede açılacağına, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kurtarmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına inanılır.

Rüyada küçük bir çocuğu kurtarmak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi çocuğu kurtarmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments